Nová objemová péče GLAM VOLUME pro krásné vlasy s potřebným objemem.

S aktuální novinkou objemovou řadou GLAM VOLUME docílíte potřebného objemu vlasů. Tato řada je i velmi vhodná pro jemné vlasy, které potřebují dodat potřebnou péči a objem vlasů.

Pokud chcete docílit co největšího objemu vlasů, tak je také samozřejmě důležitý délka a tvar střihu, proto se vždy s Vaším kadeřníkem poraďte a řekněte mu jakého stylu účesu si přejete docílit. Dalším velmi důležitým krokem je pak velmi důležitá právě správně zvolená profesionální objemová vlasové péče, která tento efekt objemu pomůže zvýšit. 

Určitě doporučujeme vždy zvolit profesionální vlasovou péči, která je oproti obyčejným produktům z drogerie na úplně jiné úrovni a kvalitě, což je pak samozřejmě vidět i na vlasech.

Jakmile máte zvolený správný střih a styl účesu, tak další velmi podstatnou součástí je právě volba šamponu a kondicionéru a finální stylingový sprej, kterým docílíte maximálního efektu objemu vlasů při foukání a sušení vlasů. Určitě je vždy dobré kombinovat šampon + kondicionér či masku + stylingový objemový sprej pro maximální efekt objemu vlasů.

Zde Vám dnes představíme novou objemovou řadu GLAM VOLUME, která obsahuje vše důležité pro dokonalý objem vlasů. To znamená objemový šampon + objemový kondicionér + stylingový objemový sprej pro finální efekt maximálního objemu vlasů.

Objemová řada na vlasy GLAM VOLUME je řada produktů, které dodají vlasům objem a pohyb od kořínků až po konečky bez toho, aby je zatížily. GLAM Volume dodává vlasům objem, pružnost a pomáhá je revitalizovat. Vlasy získají větší objem, pružnost, pevnost a hedvábnost. Zaručuje dlouhotrvající styling a tvar účesu, při zachování lehkosti a pružnosti.



GLAM Volume Shampoo - šampon pro dodání objemu vlasům

Objemový šampon pro jemné, zplihlé a řídké vlasy, které potřebují dodat objem. Jeho složení obnovuje a posiluje vlasové vlákno a poskytuje viditelný efekt zahuštění vlasů. Zároveň zvyšuje objem a revitalizaci vlasů.

Použití: naneste na mokré vlasy, masírováním napěňte, promasírujte a poté opláchněte vodou. Doporučujeme pro dokonalý efekt pokračovat objemovým kondicionérem GLAM Volume Conditioner ze stejné objemové řady.

Složení: Receptury jsou obohacené o zelenou kávu a bambus.

Zelená káva: bohatá na vitamíny a antioxidační složky. 

Bambus: pro silné, hedvábné a lesklé vlasy.


GLAM Volume Conditioner - objemový kondicionér na vlasy

Objemový kondicionér pro jemné, zplihlé a řídké vlasy, které potřebují dodat objem. Jemně vlasy rozčesává a dodává jim objem. Poskytuje jemným vlasům okamžitý objem od kořínků, aniž by je zatěžoval. Posiluje vlasy zevnitř a pomáhá zabraňovat lámání vlasů.

Použití: Po umytí vlasů objemovým šamponem GLAM Volume Shampoo naneste kondicionér na umyté a ručníkem vysušené vlasy. Vmasírujte do délek a konečků. Nechte působit 2-3 minuty. Poté vlasy důkladně opláchněte vodou.

Složení: Receptury jsou obohacené o zelenou kávu a bambus.

Zelená káva: bohatá na vitamíny a antioxidační složky. 

Bambus: pro silné, hedvábné a lesklé vlasy.




GLAM Volume Spray - objemový stylingový sprej na vlasy

Objemový sprej pro jemné, zplihlé a řídké vlasy, které potřebují dodat okamžitý objem. Posiluje a obnovuje vlasové vlákno, dodává lesk. Dodává vlasům objem od kořínků, konzistentní, elastický a hedvábný v délkách a koncích. Pro dlouhotrvající styling s lehkým a pružným efektem.

Použití: nastříkejte sprej na kořínky a délky před stylingem.

Pro dokonalý efekt doporučujeme kombinovat s objemovým šamponem GLAM Volume Shampoo a kondicionérem GLAM Volume Conditioner ze stejné objemové řady.

Zde Vám uvedeme jednoduché 3 kroky rituálu, kterou docílíte úžasného objemu vlasů.



A také přehled hlavních fragrancí této objemové řady GLAM Volume.



Můžete také využít speciálních objemových setů, které obsahují kompletní balíček objemové péče pro docílení maximálního objemu vlasů a kompletní péči.



GLAM Volume set (1000 + 1000ml + 150ml)

Kompletní objemová péče na vlasy. 3 produkty pro objem vlasů. Objemový šampon, objemový kondicionér a objemový sprej pro jemné, zplihlé a řídké vlasy, které potřebují dodat objem. Jeho složení obnovuje a posiluje vlasové vlákno a poskytuje viditelný efekt zahuštění vlasů. Zároveň zvyšuje objem a revitalizaci vlasů.



GLAM Volume set (250 + 175ml + 150ml)

Kompletní objemová péče na vlasy. 3 produkty pro objem vlasů šampon, kondicionér a sprej pro jemné, zplihlé a řídké vlasy, které potřebují dodat objem. Jeho složení obnovuje a posiluje vlasové vlákno a poskytuje viditelný efekt zahuštění vlasů. Zároveň zvyšuje objem a revitalizaci vlasů.

Související produkty

Objemový set na vlasy Glam Volume

Objemový set na vlasy Glam Volume

GLAM Volume set (250 + 175ml) Dott.Solari Italy. Objemový šampon a kondicionér pro...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 678 Kč Cena 599 Kč
  • -79 Kč
  • Balení