Dokonale vlnité vlasy s řadou GLAM Curl Dott.Solari Italy.

Vlnité vlasy jsou moderní, protože dodávají přirozený a neformální vzhled. Tato struktura vlasů přidává objem a texturu, což může vypadat přitažlivě a stylově. Vlnitá struktura také přináší do účesu jistý druh ležérnosti. Mnoho lidí si oblíbilo vlnité vlasy i kvůli tomu, že jejich údržba není tak náročná jako u některých jiných účesů. Vlnitý vzhled může být snadno dosažen pomocí různých stylingových technik a pomůcek. Někteří lidé také považují vlnité vlasy za symbol svobody a přirozenosti, což může být přitažlivé v době, kdy se hledá vlastní autentičnost. Navíc vlnité vlasy mohou podtrhnout různé tvary obličeje a přidat jemný rámec, což je esteticky ceněné. Celkově lze říci, že vlnité vlasy poskytují prostor pro kreativitu a sebevyjádření, což odpovídá současným trendům a vkusu.

Vlnité vlasy mohou také být vnímány jako univerzální styl, který se hodí k různým příležitostem, od každodenního vzhledu po formální události. Tento účes může být vhodný pro různé délky vlasů a různé typy vlasové struktury, což z něj činí přístupnou volbu pro širokou škálu lidí. Vlnité vlasy mohou maskovat drobné nepravidelnosti nebo nedokonalosti ve struktuře vlasů, což je pro mnoho lidí atraktivní. Celkově lze říci, že vlnité vlasy nabízejí kombinaci stylového vzhledu, snadné údržby a schopnosti přizpůsobit se různým vkusům a osobním preferencím.

Vlnité vlasy mohou také přidat dojem hřejivosti a ženskosti, což mnozí považují za atraktivní. Tento styl je módní nejen mezi ženami, ale i mezi muži, kteří chtějí dosáhnout uvolněného a moderního vzhledu. Mnozí stylisté zdůrazňují, že vlnité vlasy mohou vytvářet zajímavý kontrast mezi strukturou vlasů a jinými prvky outfitu, což zvyšuje celkový estetický dojem. Vlnité vlasy jsou rovněž v souladu s přírodními vlnami vlasů, což podporuje trend přirozených a neupravených vzhledů. Tento styl také umožňuje experimentovat s různými délkami, barvami a vrstvami, což poskytuje širokou paletu možností pro individuální stylizaci. Celkově vzato, vlnité vlasy jsou v módním světě oblíbené díky své všestrannosti, snadné adaptaci a schopnosti vyjádřit osobnost nositele.

GLAM Curl Dott.Solari Italy

Dokonale vlnité vlasy snadno s profesionální řadou GLAM Curl od italské značky Dott.Solari Italy. Jedinečná péče s olejem Moringa Oil a zázvorem. Péče vyvinutá speciálně pro kudrnaté, krepaté a vlnité vlasy. Díky kombinovanému působení oleje Moringa Oil a zázvoru, poskytuje vlasům vlhkost a udržuje vlasy stále jemné. 4 produkty pro docílení neuvěřitelně krásně vlnitých vlasů.




GLAM Curly Shampoo

Šampon vyvinutý speciálně pro kudrnaté a vlnité vlasy. Díky kombinovanému působení oleje Moringa a zázvoru, poskytuje vlasům vlhkost a udržuje vlasy stále jemné. Předtím suché a nezvladatelné kudrnaté vlasy či ošetřené křehké kudrnaté vlasy budou poté jemné, plné života a snadno upravitelné.

Použití: naneste šampon na mokré vlasy, jemně masírujte a poté důkladně opláchněte vodou.




GLAM Curly Mask

Maska vyvinutá speciálně pro kudrnaté a vlnité vlasy, která díky kombinovanému působení oleje Moringa a zázvoru dává jemnost a výživu vlasům bez zatížení. Odstraňuje krepatý efekt a pomáhá eliminovat roztřepené konečky vlasů. Maska zvlhčuje a opravuje kudrnatou strukturu vlasů, a dodává jim vitalitu.

Použití: pro poškozené vlasy naneste na vlhké vlasy a nechte 10 minut působit a poté opláchněte vodou. Pro každodenní péči: aplikujte na vlhké vlasy nechte 5 minut působit a poté opláchněte vodou.




GLAM Super Curl Cream 

Ultra silně fixační modelační stylingový gel krém pro docílení dokonalých vln ve vlasech. Ideální také pro krepaté vlasy s efektem pro lokny, i ty nejvzpurnější. Vytvaruje, aktivuje a zlepšuje tvar vlnitých vlasů, kterým dodá dokonalý tvar a objem. Jeho složení definující zvlnění vlasů zaručuje také revitalizační účinek na vlasy. Zanechává vlasy pružné, s přirozeným vzhledem a dobře vyživené.

Použití: naneste do ručníkem vysušených vlasů od kořínků ke konečkům. Natočte části prsty nebo promačkejte vlasy, abyste vytvořili kudrlinky a vlny. Neoplachujte. Nechte vlasy přirozeně uschnout nebo vysušte pomocí difuzéru pro neuvěřitelné kadeře.



GLAM Curl Cream 

Modelační krém pro vlnité vlasy pro vytvoření přirozeně vlnitých vlasů bez fixace. S obsahem olejem Moringa Oil a zázvoru. Ideální pro kudrnaté a vlnité vlasy. Modelační krém, který dodává tvar a objem vlnitým a kudrnatým vlasům. Zdůrazňuje zvlnění, vlasy hydratuje a ošetřuje. Eliminuje krepatý efekt. Vlny jsou jasně definované a pružné. Poskytuje měkkost bez zatížení vlasů a zajišťuje dlouhotrvající vzhled. 

Účinky: vytvoření přirozeného efektu vlnitých vlasů - zdůraznění zvlnění - docílení krásně vlnitých vlasů - eliminuje krepatost - hydratace vlasů

Složení: Moringa Oil - Zázvor

Použití: aplikujte krém na vlasy před sušením. Neoplachujte. Pro ještě více definovaný vzhled použijte větší množství produktu. Doporučujeme kombinovat s šamponem Glam Curl Shampoo a maskou Glam Curl Mask.