JAK PRODLOUŽIT BARVU VAŠICH BARVENÝCH VLASŮ.

Barevné oživující masky na vlasy jsou ideální volbou pro jemné krémové kondicionační barvení a pro obnovení barvy. Multifunkční složení, které v rámci jediné aplikace vyživuje vlasy do hloubky a uděluje jim jedinečné a zářivé barevné odstíny. Ideální pro obnovení odlesků v barvených vlasech, pro vytvoření nových odlesků na odbarvených vlasech. Vyživující a oživující barevné masky pro obnovu lesku a barvy vlasů s obsahem Luminescine a Arganového oleje. 



COLOR MASK Dott.Solari - je řada výživných a oživujících barevných masek na vlasy pro obnovu lesku a barvy u barvených vlasů, které lze vzájemně mezi sebou kombinovat, vytvářet tak fascinující odstíny. Barevné masky pomáhají udržet barvu a lesk barvených vlasů, které vydrží až 5 mytí šamponem.

Díky COLOR MASK je možné vlasy rozjasnit, neutralizovat nežádoucí žluté odlesky, dodat barvě hloubku a intenzitu a zároveň posílit strukturu vlasů.

BAREVNÉ MASKY

• Zvýrazní a oživí barvu pro bezkonkurenční lesk

• Chrání barvu před oxidací, zlepšuje trvanlivost barvy a dodává lesk 

• Dokonale vyživuje vlasy pro zdraví vzhled vlasů

BAREVNÉ MASKY jsou nepostradatelnou volbou:

• pro salon, pro vytvoření jedinečných barevných efektů specificky pro každého zákazníka a pro nabídnutí personalizované služby, která posiluje loajalitu vašich zákazníků.

• pro klienta, pro vyživení barvy a lesku vlasů mezi jednotlivými barveními. Na přírodních vlasech dodává lesk a svůdné odstíny.

COLOR MASK je řada barevných masek s přímými pigmenty, které dodávají výživu a zářivé odlesky přírodním nebo barveným vlasům. Obsahují arganový olej, který posiluje strukturu vlasů, složku Luminescine, která dodává kosmetické barvě jedinečný lesk a vitamíny s antioxidačním účinkem, které zachovávají intenzitu odlesku mezi jednotlivými barveními.

Luminescine: patentovaná molekula, která dodává vlasům lesk a jas. Jeho působení, založené na fotoluminiscenci květiny divizny, je schopno transformovat UV záření na zdroj jasu pro vlasy, což jim dodává zářivý, jasný a mladý vzhled.

Arganový olej: tento vzácný olej, získávaný z plodů trnitého arganu, rostliny, která roste výhradně v jižním Maroku, byl po tisíciletí používán jako elixír krásy. Je bohatý na nenasycené kyseliny a vitamin E, které z něj činí drahocenný prvek pro zvlhčení, výživu a ochranu vlasů.

Vitamíny E a Vitamin C: vitamíny, ovlivňující růst a zdraví vlasů, takže jsou méně křehké.

Naše synergická směs vitamínů E a C posiluje vlasy a působí antioxidačně, čímž chrání kosmetickou barvu a zpomaluje její stárnutí.

Získané zvýraznění závisí na základu barvy, na který se barevná maska nanáší, a to jak na přírodní, tak na barvené / odbarvované vlasy. Čím menší pórovitost vlasů, tím delší je účinek: velmi porézní vlasy mají po absorpci pigmentů tendenci je velmi rychle uvolňovat. Čím jsou vlasy světlejší, tím větší je intenzita zvýraznění.

Příklad: aplikace čistě měděné masky na základu vlasů ve výšce 7 povede k odlesku v barvě čisté mědi, zatímco na základu 8 bude výsledkem intenzivní měděný odlesk.

COLOR MASK lze míchat dle principů kolorimetrie. Můžete například mírně ztmavit odlesk Sand Color Mask (písková) smícháním masky s částí čokoládové barevné masky. Chcete-li získat tmavší měděné zvýraznění, můžete také přidat část masky v barvě tmavě červené. K získání mahagonové barvy lze smíchat masku barvy fialové a červené ve stejném poměru.

Tipy pro salon

Barevnou masku lze použít po každém barvení nebo odbarvování k vytvoření nových a personalizovaných zvýraznění a odlesků barev. Masku lze rovněž použít po každém mytí k udržení a obnovení již dříve barvených vlasů. Na neošetřených vlasech (nebarvených) použití masky vlasy rozjasní a dodá novou vitalitu matným vlasům a zvýrazní jejich přirozenou barvu.

Doba působení se liší podle požadovaného výsledku a typu vlasů, od minimálně 3 minut na světlých podkladech a pro studené odlesky do maximálně 20 minut na tmavých podkladech s teplými odlesky.

Tipy pro udržení barvy vlasů při domácí péči

Doporučujeme zákazníkům používat BAREVNOU MASKU alespoň 1-2x týdně po umytí vlasů šamponem a jemného vysušení vlasů (přiložením ručníku), aby se odstranila přebytečná voda. Radíme pečlivě dodržovat dobu působení doporučenou salonem (vašim kadeřníkem), abyste se vyhnuli přílišnému zvýraznění a získali plnost barvy bez nežádoucích tónů, hebkost a lesk, aniž byste vlasy zatěžovali.

Způsob použití:

Umyjte si vlasy šamponem a osušte je jemně ručníkem. Nasaďte si jednorázové rukavice a naneste produkt rovnoměrně na celou plochu vlasů, nebo pouze na zvolené oblasti. Jemně vmasírujte do délek a konečků a rozčešte hřebenem. Nechte působit 3 až 20 minut v závislosti na požadované intenzitě. Opatrně opláchněte vodou a vlasy vysušte.


10 barevných odstínů:
najděte si ten svůj !

Color Mask SILVER (stříbrná)

Perfektní pro eliminaci nežádoucích žlutých a oranžových odstínů na melírovaných vlasech nebo pro zachování jasu, lesku a studeného tónu přirozených či barvených vlasů. Je také ideální na přirozeně světlé vlasy, aby se zabránilo nežádoucím žlutým odleskům.

Ideální základ: 9-10.

.53 Color Mask Chocolate (čokoládová)

Perfektní pro zesílení nebo oživení sofistikovaných hnědých odlesků s teplými a hnědými odstíny. Pro delší udržení zářivě hnědé barvy, aniž by došlo ke ztrátě čistého odlesku.

Ideální základ: 4-5-6.

.35 Color Mask Caramel (karamelová)

Chcete-li vytvořit nebo udržet neobvyklé světle hnědé až blonďaté odlesky a získat teplou a přirozenou barvu. Perfektní odstín pro ty, kdo hledají zářivé a intenzivní odstíny.

Ideální základ: 5-6-7-8

.4 Color Mask Pure Copper (čistě měděná)

Nezbytná pro udržení smyslných vibrací měděných barev mezi jednotlivými barveními. Umožňuje získat různé výsledky dle základní barvy vlasů.

Ideální základ: 5-6-7. Na melírovaných základech 7-8, umožňuje vytvářet živé odstíny (výsledek na základu 7: čistá měď;  na základně 8: intenzivní měď).

.66 Color Mask Intense Red (intenzivní červená)

Ideální pro udržení a oživení zářivých a přitažlivých červených tónů. Nezbytný spojenec pro to, neztratit žádný odlesk na kosmetické červené, která tak zůstává plná a zářivá až do dalšího barvení.

Ideální základ: 4-5-6. Doporučuje se také oživit zesvětlení na základní barvě vlasů 6.

.31 Color Mask Sand (písková)

Pro ty, kteří milují blond vlasy s rafinovanými nuancemi; dodává pocit celkového vylepšení zesílením studeného tónu, aniž by snížil zářivost blond barvy.

Ideální základ: 8-9-10

.3 Color Mask Honey (medová)

Určeno pro ty, kdo milují teplé a zářivé odstíny blond, je ideální pro udržení sofistikované barvy zlatého medu.

Ideální základ: 8-9-10

.2 Color Mask Violet (fialová)

Okouzlí na první pohled intenzivními a hlubokými odstíny a dlouhodobě udržuje jasné a zářivé fialové odlesky.

Ideální základ: 4-5-6 kosmetická barva pro údržbu. Přírodní barva 5-6: pro získání odlesku. Doporučeno pro použití na odbarvované vlasy do základu 8–9, aby se vytvořily živé módní efekty.

.26 Color mask Pink (růžová)

Určená pro ty, kdo rádi vyniknou zajímavými a sofistikovanými odstíny, je ideální pro udržení živé a zářivé kosmetické barvy. Ideální pro vytváření nových odstínů na blond základech.

Ideální základ: 8-9-10

 

Skvělou volbou jsou také barevné oživující masky od italské značky KAYPRO Italy, kterými docílíte stejně skvělých výsledků.

Jedná se o profesionální výživné a oživující barevné masky na vlasy jsou určeny zejména pro obnovu lesku a barvy u barvených vlasů. Důležité je zvolit barvu barevné masky odpovídající odstínu barvy Vašich barvených vlasů. Lze je mezi sebou vzájemně kombinovat a vytvářet tak fascinující odstíny. Barevné masky pomáhají udržet barvu a lesk barvených vlasů, které vydrží až 5 mytí šamponem. Finální výsledek závisí na kvalitě vlasů, na použité barvě na vlasech, na správně zvoleném odstínu masky, době působení, barevném odstínu vlasů a dalších faktorech. 

Takže je již jen na Vás jaký odstín barevné masky si vyberete. Každopádně se snažte přiblížit barevnou masku co nejvíce odstínu Vašich vlasů, aby jste docílili požadovaného výsledku.


        
            

Související produkty

Barevná maska na vlasy levandule KAYPRO

Barevná maska na vlasy levandule KAYPRO

KAYPRO Color Mask Lavender 300ml LEVANDULOVÁ Barevná výživná oživující maska na vlasy s...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Béžová oživující maska na vlasy KAYPRO

Béžová oživující maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Beige 300ml  Výživná béžová oživující barevná maska na vlasy bez...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Čokoládová barevná maska na vlasy KAYPRO

Čokoládová barevná maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Chocolate 300ml čokoládová Výživná oživující barevná maska na vlasy...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Fialová barevná maska na vlasy KAYPRO

Fialová barevná maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Violet 300ml Výživná oživující fialová barevná maska na vlasy bez...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Karamelová barevná maska na vlasy KAYPRO

Karamelová barevná maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Caramel 300ml KARAMELOVÁ Výživná oživující barevná maska na vlasy bez...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Kaštanově barevná maska na vlasy KAYPRO

Kaštanově barevná maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Castano 300ml kaštanová Výživná oživující barevná maska na vlasy bez...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Měděná oživující maska na vlasy KAYPRO

Měděná oživující maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Rame 300ml  Výživná oživující barevná maska na vlasy bez amoniaku pro...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč
Zlatá barevná maska na vlasy KAYPRO

Zlatá barevná maska na vlasy KAYPRO

KAYPRO Color Mask Gold 300ml zlatá Výživná oživující barevná maska na vlasy bez...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 399 Kč
  • -90 Kč