Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL

  • -149 Kč
  • Nové
  • Balení
Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL
search
  • Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL
  • Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL
  • Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL
  • Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL
  • Set péče proti padání vlasů KAYPROXIL

KAYPROXIL set proti padání vlasů - KAYPRO Italy 

Profesionální péče proti padání vlasů a pro prevenci vypadávání vlasů. Obsahuje inovativní Tea Tree Oil, složku známou pro své příznivé vlastnosti pro zdraví pokožky hlavy a vlasů. Speciálně vyvinut pro boj s vypadáváním vlasů. Přírodní ingredience obohacené o Tea Tree Oil, Arnica Montana a papriku nabízejí kompletní řešení pro zdraví vlasů.

Více o produktu

Tento balíček obsahuje

949 Kč 1 098 Kč Sleva 149 Kč Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní.

784.30 bez DPH

Namísto 1 008 Kč

Počet
skladem

KAYPRO Italy
KAYPROXIL set (šampon 350ml + ampule 12x10ml) - KAYPRO Italy

Parametry

Typ produktu
Bezoplachová péče
Oleje na vlasy
Šampony
Typ vlasů
Padání vlasů

Péče proti padání vlasů.

KAYPROXIL Shampoo 350ml - šampon proti vypadávání vlasů.

Tea Tree Oil je esenciální olej získaný z listů Melaleuca Alternifolia, stromu pocházejícího z Austrálie. Tato účinná složka je známá pro své antibakteriální a protiplísňové vlastnosti, které pomáhají udržovat pokožku hlavy čistou a bez škodlivých mikrobů, které mohou bránit zdravému růstu vlasů.

Kromě toho regenerační účinek Tea Tree Oil pomáhá stimulovat krevní oběh ve vlasové pokožce, podporuje správnou výživu vlasových folikulů a zlepšuje odolnost vlasů proti vypadávání.

Tento adjuvantní šampon je nejen účinný, ale také bezpečný. Neobsahuje silikony a minerální oleje, přísady, které mohou vlasy zatěžovat a ucpávat póry pokožky hlavy, čímž ohrožují dlouhodobé zdraví vlasů.

Použití: naneste šampon do mokrých vlasů a jemně masírujte konečky prstů 2-3 minuty, aby se podpořilo pronikání účinných látek. Poté důkladně opláchněte a v případě potřeby aplikaci opakujte. Pro maximální péči doporučujeme kombinovat s ampulemi KAYPROXIL Lotion.

+

KAYPROXIL Lotion ampule 12x10ml - KAYPRO Italy 

Ampule na prevenci vypadávání vlasů s Tea Tree Oil, Arnica Montana a paprikou. Vlasový lotion na prevenci vypadávání vlasů je inovativní a vysoce účinný pomocný přípravek v kúrách pro prevenci vypadávání vlasů. Tyto přírodní ingredience obohacené o Tea Tree Oil, Arnica Montana a papriku nabízejí kompletní řešení pro zdraví vlasů.

Tea Tree Oil je známý pro své antibakteriální a protiplísňové vlastnosti, které pomáhají udržovat pokožku hlavy zdravou a bez infekcí, které by mohly bránit růstu vlasů. Kromě toho je Tea Tree Oil silným antioxidantem, který chrání vlasy před poškozením prostředím, jako je znečištění nebo škodlivé sluneční paprsky.

Arnica Montana na druhé straně stimuluje povrchovou mikrocirkulaci vlasové pokožky a zlepšuje průtok krve do vlasových folikulů. To podporuje lepší vstřebávání živin a pomáhá posilovat vlasy od kořínků, udržuje je zdravé a pevné.

Paprika, bohatá na kapsaicin, je silnou složkou, která stimuluje růst vlasů. Kapsaicin zvyšuje krevní oběh ve vlasové pokožce, čímž podporuje větší přísun kyslíku a živin do folikulů. Tato extra výživa je nezbytná pro podporu růstu vlasů a prevenci předčasného vypadávání vlasů.

KAYPROXIL Hair Loss Prevention Lotion je určeno pro profesionální použití. Neobsahuje silikony ani minerální olej, čímž zaručuje 100% přírodní produkt, který respektuje zdraví vašich vlasů.

Použití: po umytí a vysušení vlasů ručníkem jednoduše naneste lotion na pokožku hlavy a jemně vmasírujte, dokud se úplně nevstřebá. Neoplachujte. Pro maximální výsledky se doporučuje používat pravidelně a kombinovat s šamponem KAYPROXIL Shampoo.

Mohlo by vás také zajímat