Péče pro lámavé poškozené vlasy KAYPRO Botu Cure

  • -40 Kč
Péče pro lámavé poškozené vlasy KAYPRO Botu Cure
search
  • Péče pro lámavé poškozené vlasy KAYPRO Botu Cure
  • Péče pro lámavé poškozené vlasy KAYPRO Botu Cure

KAYPRO Botu-Cure set (100+100ml)

Cestovní set péče pro hloubkovou regeneraci těžce poškozených vlasů, pro křehké a lámavé vlasy. Rekonstrukční řada s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá rekonstruovat vlasy zevnitř. 

Více o produktu

299 Kč 339 Kč Sleva 40 Kč Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní.

247.11 bez DPH

Počet
skladem

KAYPRO Italy
KAYPRO Botu-Cure cestovní set (100+100ml)

Parametry

Typ produktu
Bezoplachová péče
Masky na vlasy
Regenerační sety
Šampony
Typ vlasů
Lámavé a jemné vlasy
Poškozené vlasy

Rekonstrukční šampon pro lámavé křehké vlasy a silně poškozené vlasy

KAYPRO BOTU CURE SHAMPOO (100ml)

Rekonstrukční hloubkově regenerační šampon pro lámavé a těžce poškozené vlasy. Rekonstrukční šampon s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř. Účinně „rozplétá“ vlasy. Jedinečné složení obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů. Doporučujeme používat v kombinaci s maskou KAYPRO BOTU CURE Mask.

Způsob použití:aplikujte šampon na mokré vlasy, jemně masírujte 2-3 minuty a poté opláchněte vodou. 

Rekonstrukční regenerační maska pro lámavé křehké vlasy a těžce poškozené vlasy

KAYPRO BOTU CURE MASK (100ml)

Rekonstrukční hloubkově regenerační maska pro lámavé a těžce poškozené vlasy. Rekonstrukční maska s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř a tím vlasům dodává i "hustotu" a objem. Účinně „rozplétá“ vlasy. Jedinečné složení obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů. Doporučujeme používat v kombinaci s šamponem KAYPRO BOTU CURE Mask.

Způsob použití: umyjte vlasy šamponem ideálně KAYPRO Botu Cure Shampoo a vysušte je jemně ručníkem. Poté aplikujte masku po celé délce vlasů až ke konečkům, rozčešte hřebenem. Jemně masírujte od pokožky hlavy po celé délce až ke konečkům vlasů. Nechte působit 5 minut a poté opláchněte vodou. Doporučujeme používat v kombinaci s dalšími produkty řady Botu Cure.

Mohlo by vás také zajímat