Arganová hydratační a výživná regenerační péče na vlasy OLEA Argan Oil

Kouzlo prastarých Berberských tajemství krásy

S novou regenerační řadou na vlasy s velkým obsahem Arganového oleje OLEA Argan přichází italská profesionální značka Dott.Solari. Ideální pro krepaté a matné vlasy pro dodání hebkosti a lesku. Jedinečná hydratace a výživa, která navrací vitalitu a lesk i těm nejvíce suchým dehydratovaným vlasům. Tato řada produktů je vhodná také pro suché vlasyroztřepené konečky a zároveň jako regenerace poškozených vlasů.

Doporučujeme vždy pro maximální účinnost kombinovat regenerační šampon + masku a na závěr ideálně stylingový arganový olej, který je mimo jiné vhodný pro zacelení roztřepených konečků vlasů.


Arganový olej, unikátní výtažek, byl vždy považován za wellness rituál, esenci krásy a autentické Berberské potěšení. Pochází z nejvzdálenějších oblastí hranic Západní Sahary. Získává se lisováním za studena podle nejstarších místních tradic, aby byl zachován vysoký obsah vitamínu, kyseliny Linolové, Omega 3 a Omega 6.

Oblast pěstování je dobře ohraničená: typický druh marockého jihozápadu, strom Argania Spinosa, se jen obtížně přizpůsobuje jiným povětrnostním podmínkám. Rostoucí využívání této oblastí přimělo UNESCO, aby v roce 1998 vyhlásilo tuto oblast za biosférickou rezervaci s cílem chránit oblast a zlepšit původní plodiny a produkci. Arganoil a jeho zpracování byly navíc v roce 2014 zařazeny na seznam nehmotného kulturního dědictví světového dědictví UNESCO.

OLEA Argan nourishing Shampoo

Arganový výživný šampon

se vzácným arganovým olejem a lněným semínkem, s bohatou texturou, která účinně vyživuje krepaté a matné vlasy. Dodává vlasům hebkost a nový lesk.

Použití: aplikujte jemnou masáží na vlasy, poté opláchněte vodou, v případě potřeby opakujte. Vhodné i pro každodenní použití. Doporučujeme kombinovat s maskou Argan Nourishing Mask.


OLEA Argan nourishing Mask

Arganová výživná maska

intenzivně vyživuje krepaté a mdlé vlasy silou své krémové textury bohaté na arganový olej a lněné semínko. Důkladně rozčesává vlasy a dodává jim hebkost a nový lesk.

Použití: naneste masku po umytí šamponem a rovnoměrně rozetřete do délek a konečků. Nechte několik minut působit a poté pečlivě opláchněte. Doporučujeme kombinovat s šamponem OLEA Argan nourishing Shampoo.


OLEA No-rinse Argan nourishing Cream

Neoplachující arganový výživný krém

regeneruje vlasy a dodává tvar krepatým a matným vlasům. Zvláště vhodné pro kudrnaté a vlnité vlasy. Obsahuje opalovací krém, chrání barvu a dodává vlasům lesk.

Použití: naneste na čisté a ručníkem vysušené vlasy a osušte bez oplachování. Pro přirozený plážový výsledek jej nechte přirozeně zaschnout.


OLEA Argan Precious oil

Arganový regenerační olej na vlasy

rychle se vstřebávající, ideální pro matné a krepaté vlasy. Dodává vzácnou výživu, navrátí vitalitu a lesk i těm nejvíce dehydratovaným vlasům. Vhodné zejména pro rovné vlasy.

Použití: naneste několik kapek produktu do délek, dokud jsou vlasy vlhké, a pokračujte v úpravě. Díky velmi lehkému složení jej lze použít i na suché vlasy pro nesrovnatelný lesk.




Související produkty