Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO

  • -105 Kč
  • Balení
Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO
search
  • Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO
  • Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO
  • Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO
  • Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO
  • Péče pro lámavé a poškozené vlasy Botu Cure KAYPRO

KAYPRO Botu Cure set (350+500+200ml)

Speciální péče pro hloubkové ošetření těžce poškozených vlasů a pro křehké a lámavé vlasy. KAYPRO BOTU-CURE je speciální rekonstrukční řada s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá rekonstruovat vlasy zevnitř. 

Více o produktu

Tento balíček obsahuje

989 Kč 1 094 Kč Sleva 105 Kč Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní.

817.36 bez DPH

Počet
skladem

KAYPRO Italy
KAYPRO Botu Cure set (350+500+200ml)

Parametry

Typ produktu
Bezoplachová péče
Masky na vlasy
Regenerační sety
Šampony
Typ vlasů
Lámavé a jemné vlasy
Poškozené vlasy

Set speciální péče KAYPRO Botu Cure pro hloubkové ošetření těžce poškozených a pro lámavé vlasy

BOTU CURE SHAMPOO (350ml) / Krok 1

Rekonstrukční hloubkově regenerační šampon pro lámavé a těžce poškozené vlasy. Rekonstrukční šampon s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř. Účinně „rozplétá“ vlasy. Jedinečné složení obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů. 

Způsob použití: aplikujte šampon na mokré vlasy, jemně masírujte 2-3 minuty a poté opláchněte vodou. Následně pokračujte krokem 2 a naneste na vlasy sprej KAYPRO Botu Cure Spray.

+

BOTU CURE SPRAY (200ml) / Krok 2

Rekonstrukční neoplachující sprej s rostlinnými peptidy pro velmi poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Provádí intenzivní rekonstrukční péči na vlákna vlasů, posílení, opravu a zvýšení odolnosti. 

Způsob použití: po umytí vlasů šamponem KAYPRO Botu Cure Shampoo naneste sprej na vlhké vlasy na každou sekci, od konečků až k hlavě (pramen po prameni) vmasírujte do vlasů a nechte pod ručníkem po dobu 5 minut pod zdrojem tepla. Neoplachujte. Následně pokračujte krokem 3 nanesením masky KAYPRO Botu Cure Mask.

+

BOTU CURE MASK (500ml) / Krok 3

Rekonstrukční hloubkově regenerační maska pro lámavé a těžce poškozené vlasy. Rekonstrukční maska s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř a tím vlasům dodává i "hustotu" a objem. Účinně „rozplétá“ vlasy. Jedinečné složení obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů. 

Způsob použití: po umytí vlasů šamponem KAYPRO Botu Cure Shampoo a následným nanesením spreje KAYPRO Botu Cure Spray aplikujte masku na vlhké vlasy po celé délce vlasů až ke konečkům, rozčešte hřebenem. Jemně masírujte od pokožky hlavy po celé délce až ke konečkům vlasů. Nechte působit 5 minut a poté opláchněte vodou.

Recenze od spotřebitelů jsou ověřeny na základě nákupu v kamenné prodejně nebo on-line nákupu.

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Ověřený zákazník

KAYPRO Botu Cure

Použila jsem na své jemné a lámavé vlasy zatím dvakrát a na vlasech to je hned znát. Děkuji za tip a za sebe doporučuji. Hezký večer.

Pomohla vám tato recenze? Ano Ne

Mohlo by vás také zajímat