Trápí Vás  silně poškozené vlasy, vlasy bez potřebného objemu, roztřepené konečky či suché vlasy ?

Pomůžeme Vám vaše vlasy zachránit s výrobkem Dott.Solari Rigena Lifting reconstructor.



Každá žena se určitě setkala s jedním z uvedených problémů s vlasy. Ať již byl důvod jakýkoliv, tak i ze své zkušenosti z mládí vím, že jsem chtěla situaci řešit hned a dát vlasy do pořádku. Bohužel v dřívějších dobách to nebylo nic lehkého, protože nebylo na výběr mnoho kvalitních výrobků a proto regenerace vlasů probíhala v daleko delším časovém horizontu než nyní.

Dnes Vám ale představím jednu neuvěřitelnou regenerační péči. Sama ji nazývám před svými zákazníky PRVNÍ POMOC pro vlasy již za 5 minut - Rigena Lifting reconstructor od italské profesionální značky Dott.Solari Cosmetics. 

Již mnohokrát jsem se přesvědčila jak tyto dvě malé lahvičky dokáží zachránit opravdu silně poškozené vlasy. Zejména nyní, kdy se spousta klientek v době různých zákazů návštěv kadeřnických salonů apod. pokoušela sama doma barvit vlasy, tak bohužel, když poté přišly do kadeřnického salonu, tak měly vlasy silně poškozené, protože samozřejmě nelze srovnávat profesionální barvení vlasů profesionálními barvami s domácím barvením vlasů barvami z drogerie.

A právě pro tuto situaci a nejen pro ni, mám vždy v záloze tento přípravek, který pomůže vlasy zregenerovat během pouhých 5-ti minut. Samozřejmě přípravek neslouží jen pro poškozené vlasy, ale také dodává vlasům potřebnou hydrataci, objem, lesk a výživu. Je také velmi vhodný pro velmi jemné vlasy, který získají na objemu. Vlasy jsou po provedené péči hedvábně jemné a viditelně zregenerované. Výhodu také je fakt, že tyto ampulky může zákazník použít i doma ve své koupelně a tak jednou za čas dodat vlasům extra péči. 

Jelikož výrobek obsahuje mnoho regeneračních složek jakými jsou kyselina Hyaluronová, hedvábné proteiny, Keratin, Kašmír a další výživné složky, tak vlasy dostanou opravdu silnou regenerační péči.

A je to opravdu jednoduché…

Stačí otevřít krabičku, vyndat dvě ampulky (růžová a bílá ampulka), které opatrně přes např. ručník v horní části odlomíte a obě ampulky vylejete do nějaké misky. Poté cca 3 minuty mícháte až do doby, kdy se z těchto dvou tekutin stane krém. Důležité je opravdu, aby byly tekutiny dobře promíchány. Poté už stačí nanést tento krém do vlhkých vlasů (ideálně předtím umytých regeneračním šamponem). Necháte 5 minut působit ve vlasech a poté opláchněte vodou a vlasy vysušte. A výsledek uvidíte a ucítíte již při prvním doteku vlasů. 

Ultra regenerační 5-ti minutová péče s Keratinem a kyselinou Hyaluronovou

Dott.Solari Rigena Lifting reconstructor (2x12ml)


Okamžitá rychlá keratinová hluboce regenerační a hydratační péče s obsahem kyseliny Hyaluronové, keratinových a hedvábných proteinů, který okamžitě opravuje poškozené vlasy. Díky intenzivnímu působení dodává lesk a vrací vitalitu vlasům. Jedinečná koncepce pro maximální a okamžitou péči. Dvě zázračné ampule, které po vzájemném smíchání dodají vašim vlasům neuvěřitelnou regenerační péči. Vyživené a zregenerované vlasy již za 5 minut. 

 

Účinky:

hydratace suchých vlasů

dodání objemu

lesk a výživa

dodání hedvábnosti vlasům

chrání vlasy před kadeřením

dodává vitalitu vlasům

Složení:

keratin - obnovuje vlasové vlákno

hedvábné proteiny

kyselina Hyaluronová

Kašmír

Typ vlasů:

poškozené vlasy, roztřepené konečky

Způsob použití:

v misce smíchejte dohromady Aktivátor (bílá lahvička) a Reconstructor (růžová) lahvička a štětcem míchejte než dojde k získání krémové konzistence. Aplikujte na vlasy až po šamponování. Nechte 5 minut působit a poté opláchněte vodou.

Související produkty