Jak udržet melírované blond vlasy stále stejně krásné ? Poradíme Vám...



Ze zkušeností ze svého kadeřnického salonu moc dobře vím, že by každá blondýnka chtěla udržet své vlasy stále krásně lesklé, se stále stejnou blond s jakou odchází od svého kadeřníka.

Velkou část žen - blondýnek trápí po nějakém čase od odbarvení, melírování, že jejich vlasy žloutnou a objevují se nežádoucí žluté nebo oranžové odlesky ve vlasech. Tento problém může vzniknout ať již mají vlasy zesvětlené, melírované, kompletně odbarvené nebo po technice balayage.

Těmto problémům se velmi pomůže následnou domácí profesionální vlasovou péčí s fialovým barvivem například stříbrným šamponem na vlasy KAYPRO Silver Shampoo a stříbrné masky KAYPRO Silver Mask.

.. nebo například použitím barevné stříbrné masky Color Mask Anti-yellow od italské značky Dott.Solari Italy.


Velmi důležité ale je, aby jste uvedené produkty používali správně a docílili, tak vždy požadovaného efektu.

Ať již použijete stříbrný šampon na vlasy nebo stříbrnou masku či barevnou masku anti-yellow, tak je důležité si vždy přečíst důkladně návod na použití. Zároveň ze svých zkušeností vím, že se intenzita síla jednotlivých produktů liší a každá značka má jinou úroveň síly a intenzity při anti-yellow efektu se stažením žlutých odstínů.

Některé ženy mají rády velmi silné stříbrné šampony a masky na vlasy a zde bych doporučil jeden z nejsilnějších stříbrných šamponů na trhu KAYPRO Silver Shampoo. Pro ty, kteří chtějí o trošku menší intenzitu pro přirozenější blond, tak bych doporučil například šampon Silver Shampoo od značky Dott.Solari, který skvěle Eliminuje nežádoucí žluté a oranžové odlesky barvených či odbarvovaných vlasů. Zároveň neutralizuje žloutnutí přírodních šedých nebo bílých vlasů a díky složení obohaceného o Arganový olej a složku Luminescine udržuje vlasy vyživené, silné a lesklé.

Novinkou je v péči o blond melírované vlasy oplachující Anti-yellow pěna na vlasy s intenzivním fialovým pigmentem, speciálně pro neutralizaci nežádoucích žlutých odlesků u melírovaných blond vlasů ANTIYELLOW FOAM KAYPRO. Její bohaté složení kondicionačních složek je zvláště vhodné pro jemné vlasy. Hydratuje, vyživuje, a pomáhá vlasy rozčesávat, aniž by je zatížila. 

Každopádně bych na základě svých zkušeností doporučil při prvním použití přípravků na potlačení nežádoucích žlutých či oranžových odstínů nechat působit kratší dobu působení, aby jste si sami vyzkoušeli sílu a intenzitu a dosáhli tak požadovaného výsledku. Každý vlas má jinou strukturu a proto některé vlasy potřebují kratší dobu působení a některé naopak delší.

V případě, že by jste nechali tyto stříbrné přípravky na vlasech delší dobu, tak by mohlo dojít k nechtěnému efektu modrých či fialových vlasů. Proto se ani nedoporučuje používat tyto přípravky denně, ale spíše je kombinovat s jinými produkty v péči o vlasy.

Doporučujeme například kombinovat s regenerační řadou
Rigena Lifting Dott.Solari s obsahem kyseliny Hyaluronové, která je určená k hluboké obnově vlasových vláken poškozených chemickou (barvení, melírování apod.) nebo mechanickou činností (fénování, žehlení..). Posiluje vlasy a dělá je odolnější.




Doufám, že Vám tyto rady trošku pomůžou při rozhodování jaký produkt zvolit a budete stále spokojené se svojí blonďatou hřívou.


S pozdravem Váš kadeřnický technolog a kadeřník,

Nicolas 

tým PéčePROvlasy.cz

Související produkty