Potřebují Vaše vlasy dodat regenerační péči ?  Potřebují dodat hloubkovou hydrataci ?

Chcete dodat vlasům lesk a hebkost ?  Chcete zamezit krepatění vlasů ?



OLEA BAOBAB OIL pure origin - Dott.Solari Italy

HLOUBKOVÁ HYDRATACE, REGENERACE, LESK A HEBKOST VLASŮ


Tak přesně pro Vás je zde speciální přírodní řada OLEA BAOBAB OIL pure origin od italské profesionální značky na vlasy Dott.Solari Italy. Jedinečná přírodní řada s olejem BAOBAB OIL a LINSEED OIL bez obsahu parabenů pro regeneraci a hydrataci vlasů.

Díky vzácným přírodním ingrediencím hydratuje a regeneruje vlasy do hloubky a poskytuje jim potřebnou péči. Jemně čistí a vyživuje vlasy s ohledem na přirozené pH. Jemné a specifické složení dodává vlasům lesk, hebkost a snižuje krepatost vlasů.

Naprosto jedinečná vůně dodává této profesionální regenerační řadě na exkluzivitě. Vyzkoušejte i Vy na své vlasy profesionální produkty, které používají zahraniční kadeřníci v kadeřnických salonech.


Celá řada OLEA Baobab Oil se skládá z 5-ti produktů. Pro začátek bychom Vám jistě doporučili zejména regenerační šampon OLEA Baobab Shampoo a masku OLEA Baobab Mask. Již tyto dva přípravky pomohou dodat vlasům potřebnou regeneraci a hydrataci.

Pro stylingovou péči a zároveň tepelnou ochranu při žehlení vlasů je určitě vhodné použít přípravek OLEA Detangler Baobab Oil, který zároveň pomáhá rozplétat zacuchané vlasy a dodává vlasům hebkost a lesk.


Pokud máte vlasy opravdu velmi vysušené či poškozené a chcete vlasům dodat opravdu silnou hloubkovou péči, tak doporučujeme použít navíc regenerační sérum (ampule) OLEA Baobab Restructuring Lotion. Tyto regenerační ampule hluboce rekonstruují vlasy se silným restrukturalizačním účinkem zejména pro poškozené vlasy. Tyto ampule je vhodné použít na závěr až po použití šamponu a masky. Ampule nanesete do vlhkých vlasů a necháte je 5 minut působit. Poté je opláchnete vodou a můžete vlasy vyfoukat fénem.

Posledním produktem z této regenerační řady je dvou-fázový produkt OLEA Baobab Oil Biphasic, který je ideální zejména pro dodání silné hydratace pro vlasy, který se používá na závěr ve formě stylingu.

Zde Vám ještě uvádíme podrobnější popis k jednotlivým produktům řady OLEA BAOABAB OIL – Dott.Solari Italy.

Baobab and linseed oil SHAMPOO 

Regenerační šampon s regeneračními oleji Baobab oil a Linseed oil, který díky vzácným přírodním ingrediencím hydratuje a regeneruje vlasy do hloubky. Jeho jemné složení dodává vlasům lesk a hebkost a snižuje kadeřavost.

Použití: naneste na mokré vlasy a jemně masírujte až do délek. Poté opláchněte vodou, v případě potřeby opakujte.


Baobab and linseed oil MASK 

Restrukturalizační maska s regeneračními oleji Baobab oil a Linseed oil hluboce chrání, hydratuje a rekonstruuje vlasy. Zanechává je jemné a lesklé.

Použití: naneste na vlhké vlasy a nechte 2 minuty působit pro hydratační efekt nebo 10-15 minut pro regenerační efekt.


OLEA Detangler Baobab Oil 

Jedinečný spray fluid-krém se vzácným složením olejů Baobab a Linseed pomáhá jako ochrana při žehlení vlasů, rozplétá a chrání vlasy. Snižuje čas fénování, přičemž Vaše vlasy získají hebkost a lesk. Je to také skvělý stylingový výrobek, osvěžuje a vyhlazuje suché vlasy nebo když Vaše vlasy potřebují dodat život nebo jsou “těžké” či “lepkavé”. Obsahuje UV filtr. 

Použití: nastříkejte sprej na vlhké vlasy, pročešte je a pak vyfénujte dle Vámi požadovaného stylu. Pro obnovení stylu Vašich vlasů, hladkost a dodání lesku můžete rozetřít mezi dlaněmi přiměřené množství výrobku a aplikovat následně na suché vlasy.


OLEA Baobab Restructuring Lotion

Regenerační krém lotion pro velmi silný a hluboký restrukturalizační účinek na poškozené vlasy. Díky obsahu vzácných přírodních olejů Baobab Oil a Linseed Oil  má vynikající uklidňující účinek a zanechává vlasy jemné, lesklé s okamžitým viditelným výsledkem. Používá se také po trvalé, barvení či melírování vlasů. 12 regeneračních ampulek pro profesionální péči o vaše vlasy i na doma.

Použití: opatrně ulomte horní část ampule (ideálně přes ručník, aby nedošlo k poranění ruky o hrany skleněné ampule) a naneste lotion na vlhké vlasy po celé délce od hlavy až ke konečkům. Po chvilce vznikne jemný krém, poté jemně masírujte a nechte 5 minut působit. Následně důkladně opláchněte vlasy teplou vodou. Pro silnější restrukturalizační účinek využijte zdroj tepla.


OLEA Baobab Oil Biphasic 

Dvou fázový hydratační olej s obsahem oleje Baobab Oil a Linseed Oil se silnou hydratační vlastností. Obnovuje správnou hydrataci bez zatížení vlasů. Vhodný pro každodenní použití, ideální pro zvýšení elasticity a výživy. 

Použití: protřepejte pro získání homogenní emulze a naneste na tělo a vlasy.

Související produkty