Regenerační výživné a ochranné oleje na vlasy



V dnešním článku Vám přinášíme jednoduchý přehled stylingových olejů a elixírů na vlasy, které Vám pomůžou zregenerovat vlasy a dodat potřebnou péči při finální stylingové péči o vlasy. Jelikož existuje velké množství různých olejů, sér, elixírů na vlasy a dalších podobných přípravků a někdy je těžké zvolit ten správný olej na vlasy, který bude ideální právě pro Vaše vlasy, tak se Vám pokusíme regenerační oleje na vlasy trošku rozdělit. 

V první řadě je důležité se zamyslet nad tím jak by měl regenerační olej pomoci Vašim vlasům. Oleje se můžou dělit do hodně kategorií dle toho jaký typ vlasů máte a tak Vám zde uvedeme ty hlavní typy vlasů, dle kterých můžete lépe olej na vlasy vybrat:


1/ Suché vlasy a roztřepené konečky

2/ Jemné, křehké a citlivé vlasy 

3/ Barvené a chemicky ošetřované vlasy

4/ Melírované a blond vlasy

5/ Poškozené vlasy

6/ Normální nenarušené vlasy


Dle těchto několika bodů je dobré si určit do které skupiny nejvíce patří Vaše vlasy a co přesně budete od regeneračního oleje na vlasy požadovat. Hodně žen má například barvené vlasy a zároveň problém s roztřepenými konečky vlasů. V tomto případě je potřeba zvážit zda je hlavní hledisko použít třeba olej určený pro barvené vlasy, který oživí lesk vlasů například KAYPRO Caviar Oil či Caviar Royal Pearls nebo spíše použít některý silně hydratační olej na vlasy, který pomůže roztřepeným konečkům a suchým vlasům.

Samozřejmě, že i olej na barvené vlasy pomůžou konečky zregenerovat a zároveň dodat lesk, ale v případě, že budete mít vlasy opravdu hodně suché a konečky vlasů budou hodně roztřepené, tak v tomto případě bychom doporučili zvolit Arganový olej na vlasy například OLEA Argan Oil Precious, který dodá vlasům potřebnou výživu a hydrataci. 

Proto je opravdu vždy důležité zvolit hlavní problém, který Vás trápí a dle toho vybrat regenerační olej, který bude nejvíce splnit tyto hlediska. Samozřejmě je také velmi důležité, aby jste vlasům dodali i další péči v podobě regeneračních šamponů, výživných masek na vlasy, kondicionérů na vlasy apod. 


Zde Vám uvádíme alespoň malý výběr olejů pro různé typy vlasů, aby pro Vás bylo jednodušší si zvolit ten správný přímo pro Vaše vlasy.

Arganový olej pro suché vlasy a roztřepené konečky

OLEA Argan Oil Precious 100ml

Arganový olej na vlasy rychle se vstřebávající, ideální pro suché, matné a krepaté vlasy. Dodává vzácnou výživu, navrátí vitalitu a lesk i těm nejvíce dehydratovaným suchým vlasům. Vhodné zejména pro rovné hladké vlasy.




KAYPRO Argan Oil 100ml

Arganový regenerační olej pro roztřepené konečky a suché vlasy. Specifický efekt botanických principů odvozených z účinků Arganového,  Jojobového a Slunečnicového oleje bojuje proti vzniku volných radikálů a zabraňuje stárnutí vlasů. Kombinace těchto olejů vlasy hydratuje a vyživuje, čímž poskytuje mimořádný lesk, jemnost a hedvábnost. 


Macadamiový olej pro jemné, křehké a citlivé vlasy



KAYPRO Macadamia Oil 100ml

Macadamiový regenerační olej pro jemné, křehké a citlivé vlasy s Macadamiovým olejem. Hydratuje a vyživuje vlasy od délek až po konečky. Zanechává vlasy mimořádně lesklé, měkké a hedvábné. Eliminuje kadeření a roztřepené konečky, přičemž vlasy zůstávají hebké, lehké a lesklé.


Kaviárový olej pro barvené vlasy



KAYPRO Caviar Oil 100ml

Kaviárový regenerační olej speciálně pro péči o barvené vlasy a podporu lesku barvených vlasů. Chrání a zároveň zvyšuje jas a lesk barvených vlasů nebo chemicky upravovaných vlasů. Zároveň prodlužuje trvanlivost barev díky účinnému antioxidačnímu efektu. Vyhlazuje a utěsňuje kutikulu vlasů a dodává vlasům měkkost.




CAVIAR ROYAL PEARLS SUPREME 30ml

Stylingové kaviárové sérum na vlasy s keratinem a kaviárovými perlami. Jedinečná stylingová péče s obsahem kaviáru a keratinu pro barvené a chemicky ošetřované vlasy. Dodává objem, lesk a eliminuje krepatění vlasů. Ideální pro každodenní použití. Může být aplikován na vlhké nebo suché vlasy. Aktivní složky a inovace viditelné ve 3 rozměrech!


Regenerační rozjasňující olej pro blond a melírované vlasy



KAYPRO Blond Oil 100ml

Ochranný a rozjasňovací olej pro blonďaté vlasy či melírované vlasy se safírovým extraktem a regeneračními složkami. Jeho regenerační účinek navrací melírovaným a blond vlasům vitalitu, potlačuje žluté odlesky a dodává jim lesk a jas. Pomáhá zacelovat roztřepené konečky


Regenerační keratinový olej pro poškozené vlasy



KAYPRO Keratin Oil 100ml

Keratinový olej, elixír pro poškozené vlasy a roztřepené konečky. Speciální vyhlazovací funkce zanechává vlasy lesklé a hedvábné bez zatížení. Jemný „film“ na povrchu vlasů chrání před kadeřením a vlhkostí. Účinně zaceluje roztřepené konečky vlasů. Regenerační olej je učený pro namáhané a poškozené vlasy či roztřepené konečky.


Regenerační stylingový olej pro normální nenarušené vlasy



Booster Rigena Lifting 50ml Dott.Solari

Okamžitý 3-funkční lehce objemový stylingový sprej s vyplňovacím efektem pro vlasy s kyselinou Hyaluronovou a Kašmírem. Dodává lehký objem, posiluje a vyplňuje strukturu vlasů a hydratuje na povrchu. Vlasy jsou poté hebké a hladké na dotek.




KAYPRO Beauty Reactivator Crystals 100ml

Lesklé regenerační stylingové krystaly pro roztřepené konečky a suché vlasy. Obohacené o extrakt z Bambusu a sladkého mandlového oleje. Účinná léčba a péče o roztřepené konečky vlasů. Krystaly jemně vyživují suché vlasy a roztřepené konečky a zanechávají je jedinečně lesklé a regenerované.

Související produkty

Macadamiový olej pro jemné vlasy KAYPRO

Macadamiový olej pro jemné vlasy KAYPRO

KAYPRO Macadamia Oil (100ml)  Macadamiový regenerační elixír pro jemné a citlivé vlasy...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 489 Kč Cena 439 Kč
  • -50 Kč