Jak docílit objemu vlasů a správná péče pro objem vlasů ?

v dnešním článku se podíváme na některé produkty, které Vám pomohou dodat objem pro Vaše vlasy. Mít krásné a zdravé vlasy s velkým objemem je asi přání převážné části ženské populace. Samozřejmě vždy záleží na stavu vlasů, struktuře, délce a tvaru střihu a z velké části právě na zvolení správné vlasové péče, která tento efekt objemu pomůže zvýšit. Určitě je vhodné vždy zvolit profesionální vlasovou kosmetiku, protože kvalita a účinnost je vždy neporovnatelně znát oproti obyčejným přípravkům z drogerie.

Jak již jsme uvedli, tak samozřejmě nezáleží vždy jen na vhodně zvoleném produktu, ale pro maximální efekt dodání objemu je také například správně zvolený střih vlasů, správné mytí a péče o vlasy a fénování či sušení vlasů. Všechny tyto detaily jsou důležitým faktorem pro maximální objem vlasů.

Správný střih vlasů je velmi důležitý proto se vždy s Vaším kadeřníkem poraďte a řekněte mu jakého stylu účesu si přejete docílit, protože někdo má raději hladké rovné vlasy, jiný zase vlnité a velká část žen zase miluje co největší objem ve vlasech. 

Jakmile máte zvolený správný střih a styl účesu, tak další velmi podstatnou součástí je právě volba šamponu a kondicionéru či masky na mytí vlasů, které jsou určeny právě pro dodání objemu vlasům. Určitě je vždy dobré kombinovat šampon + kondicionér či masku pro maximální efekt.

Můžete vyzkoušet například objemový šampon od italské značky KAYPRO Volume Shampoo a kondicionér KAYPRO Volume Conditioner. Toto jsou také přípravky ideální pro jemné a matné vlasy s obsahem sójových proteinů a Panthenolu.



Dalším faktorem je správné fénování vlasů a s tím spojený finální objemový styling, který je velmi důležitý pro výsledný efekt a objem vlasů. Vlasy je vhodné fénovat přes kulatý kartáč přímo od kořínků a před fénováním nanést některý ze stylingových objemových přípravků.

Za sebe mohu maximálně doporučit objemový spray Roots Up od italské kosmetiky Dott.Solari, který se nanese přímo ke kořínkům vlasů. Tento přípravek dodá vlasům neskutečný objem přímo od kořínků a potřebnou fixaci a lesk. Při fénování je dobré zvolit ze začátku menší rychlost a nižší teplotu, protože se vlasy tolik neničí a zároveň efekt objemu bude větší. 




Samozřejmě můžete na podporu objemu účesu použít i jiné produkty, které pomohou dodat vlasům objem např. objemové tužidlo Dott.Solari Volume Mousse Strong.

Pokud máte opravdu velmi jemné vlasy či více poškozené, tak mohu jednoznačně doporučit jeden ze dvou produktů, které pomohou vlasy za prvé zregenerovat a zároveň dodat sílu vlasům, kdy vlasy nabydou na objemu.

První je ultra regenerační péče s Keratinem a kyselinou Hyaluronovou Rigena Lifting Reconstructor, kdy efekt uvidíte již po 5-ti minutách.



Druhou možnou péči pro zesílení vlasů ke přípravek R - POWER Rigena lifting s vyplňující funkcí pro silně poškozené, křehké, jemné či suché vlasy nebo roztřepené konečky.



Snad Vám tyto rady pomůžou s rozhodováním jak docílit správného objemu vlasů.

Níže pod článkem naleznete další skvělé produkty určené pro dodání objemu vlasů.

S pozdravem Váš Sebastien :-)

Související produkty

Péče pro zvýšení objemu vlasů KAYPRO

Péče pro zvýšení objemu vlasů KAYPRO

KAYPRO Volume set 350ml + 350ml Profesionální péče pro dodání objemu vlasům. Ideální...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 678 Kč Cena 599 Kč
  • -79 Kč
  • Balení
Šampon pro dodání objemu vlasům KAYPRO

Šampon pro dodání objemu vlasům KAYPRO

Volume Shampoo 350ml KAYPRO Šampon pro dodání objemu vlasům. Ideální pro jemné a matné...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 339 Kč Cena 299 Kč
  • -40 Kč
Šampon pro dodání objemu vlasům KAYPRO

Šampon pro dodání objemu vlasům KAYPRO

KAYPRO Volume Shampoo 1000ml Šampon pro dodání objemu vlasům. Ideální pro jemné a matné...

Běžná cena Nejvýhodnější cena za posledních 30 dní. 499 Kč Cena 449 Kč
  • -50 Kč