BOTU-CURE KAYPRO péče pro lámavé a silně poškozené vlasy

Mnoho žen i mužů trápí problém s lámáním vlasů a nebo mají velmi křehké či poškozené vlasy. Speciální řada pro hloubkové ošetření silně poškozených vlasů, lámavých vlasů a křehkých vlasů. Rekonstrukční péče na vlasy s rostlinnými peptidy pro těžce poškozené vlasy, které mají tendenci k lámání. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá rekonstruovat vlasy zevnitř. Účinně „rozplétá“ vlasy. 3 snadné kroky pro maximální péči pro vlasy.

Krok 1

BOTU CURE SHAMPOO KAYPRO

Rekonstrukční hloubkově regenerační šampon pro lámavé a těžce poškozené vlasy s rostlinnými peptidy. Speciální bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř. Účinně „rozplétá“ vlasy.

Způsob použití: aplikujte šampon na mokré vlasy, jemně masírujte 2-3 minuty a poté opláchněte vodou. Následně pokračujte krokem 2 a naneste na vlasy sprej KAYPRO Botu Cure Spray.



Krok 2

BOTU CURE SPRAY KAYPRO

Rekonstrukční neoplachující sprej s rostlinnými peptidy pro velmi poškozené vlasy, které mají tendenci se lámat. Provádí intenzivní rekonstrukční péči na vlákna vlasů, posílení, opravu a zvýšení odolnosti. 

Způsob použití: po umytí vlasů šamponem KAYPRO Botu Cure Shampoo naneste sprej na vlhké vlasy na každou sekci, od konečků až k hlavě (pramen po prameni) vmasírujte do vlasů a nechte pod ručníkem po dobu 5 minut pod zdrojem tepla. Neoplachujte. Následně pokračujte krokem 3 nanesením masky KAYPRO Botu Cure Mask.


Krok 3

BOTU CURE MASK KAYPRO

Rekonstrukční hloubkově regenerační maska pro lámavé a těžce poškozené vlasy s rostlinnými peptidy. Bohatá, hustá a krémová formule pomáhá velmi jemně rekonstruovat vlas zevnitř a tím vlasům dodává i "hustotu" a objem. Účinně „rozplétá“ vlasy. Jedinečné složení obnovuje přirozenou rovnováhu vlasů. 

Způsob použití: po umytí vlasů šamponem KAYPRO Botu Cure Shampoo a následným nanesením spreje KAYPRO Botu Cure Spray aplikujte masku na vlhké vlasy po celé délce vlasů až ke konečkům, rozčešte hřebenem. Jemně masírujte od pokožky hlavy po celé délce až ke konečkům vlasů. Nechte působit 5 minut a poté opláchněte vodou.




Krok 4  EXTRA péče navíc..

Pokud chcete dodat vlasům ještě něco opravdu extra navíc, tak můžete pokračovat i krokem 4. Tyto ampule jsou vhodné pro opravdu velmi poškozené vlasy nebo silně lámavé vlasy. 


BOTU CURE ampule KAYPRO

Regenerační ampule s Boto efektem s kyselinou Hyaluronovou  pro maximální péči o velmi poškozené, křehké a lámavé vlasy. Aktivní složky obnovují strukturu a zahušťují vlasy jejich vyplněním zevnitř. Vlasy jsou plné, silné, lesklé a zregenerované. Ultra silná regenerace pro lámavé a velmi silně poškozené vlasy

Vhodné pro: křehké vlasy - lámavé vlasy - jemné vlasy - silně poškozené vlasy 

Složení: Kyselina Hyaluronová - jedinečné výživné složky - Keratin - Kolagen - Ceramidy - pistáciový olej

Kyselina Hyaluronová dodává vlasům potřebnou anti-age hydrataci proti stárnutí vlasů. 

Použití: po šamponování naneste po celé délce vlasů, zejména na délkách a konečkách. Poté jemně masírujte až se vytvoří hustá emulze a nechte 5 minut působit, vlasy pročešte a opláchněte vodou. U zvláště oslabených a suchých vlasů je vhodné aplikovat produkt a umístit vlasy pod tepelný zdroj po dobu 4 - 8 minut a poté opláchnout vodou.

Související produkty