Komplexní ošetření vlasů 10 v jednom s obsahem Kaviáru a Keratinu

V dnešním blogu Vám představíme jednu exkluzivní novinku v profesionální péči o vlasy. Tento inovovaný přípravek („ochranné regenerační mléko“) vychází z původního nejprodávanějšího výrobku Unico Keratin spray od italské profesionální značky vlasové péče Dott.Solari Cosmetics. Jedná se o inovovaný produkt Unico Caviar Keratin spray 10v1. 



Pro ještě větší a důkladnější péči pro vlasy jsou do výrobku přidány další regenerační složky, zejména komplex Kaviáru, který je bohatý na výživné a regenerační složky s antioxidačním a regeneračním účinkem. Účinně chrání kmenové buňky před stárnutím.

Dále obsahuje neméně důležitou složku v péči a regeneraci vlasů, kterou je Keratinová složka, která je důležitá pro posílení a obnovu poškozených vlasů.

Přípavek Unico Caviar Keratin spray 10v1 je díky svému univerzálnímu složení vhodný pro každý typ vlasů. Jak pro barvené vlasy, melírované vlasy, poškozené vlasy či roztřepené konečky vlasů.

Z osobní zkušenosti z kadeřnického salonu používáme tento výrobek také jako tepelnou ochranu při žehlení či fénování vlasů. Vlasy jsou poté hedvábné, lesklé a díky úžasné parfemaci i krásně voní. Přípravek může použít jak do vlhkých vlasů, tak i do suchých vlasů.



UNICO Caviar Keratin spray 10v1 - regenerační a ochranné „mléko na vlasy“

Multifunkční intenzivní regenerační sprej maska 10v1 bez oplachování s obsahem Kaviáru a Keratinu. Komplex Kaviáru bohatý na výživné složky s antioxidačními a regeneračními účinky, chrání kmenové buňky před stárnutím. Keratin je vhodný pro posílení a obnovu poškozených vlasů. Vhodný pro všechny typy vlasů. Pro svou multifunkčnost se mu přezdívá „kadeřník do kabelky“. Doporučujeme také jako ochranu při žehlení, fénování či kulmování vlasů.

10 výhod v jednom produktu s okamžitým účinkem pro Vaše vlasy.

1. Regeneruje vlasy

2. Eliminuje krepatění

3. Uděluje hebkost

4. Účinně rozplétá vlasy

5. Chrání před nežádoucím teplem

6. Udržuje skladbu vlasů 

7. Zabraňuje roztřepení konečků

8. Vyživuje barvené nebo ošetřené vlasy

9. Usnadňuje rozčesávání 

10. Dodává vlasům lesk a zdravý vzhled

Složení:

- Keratin 

- Kaviár 

- ochranné a regenerační složky

Typ vlasů:

pro všechny typy vlasů

Způsob použití: 

před použitím masku protřepejte. Nastříkejte rovnoměrně po celé délce vlasů bez oplachování. Pro dosáhnutí nejlepších výsledků aplikujte na umyté vlasy. Ideální také pro suché vlasy, aby byly zachovány všechny výhody.


Související produkty