Tipy jak pomoci poškozeným vlasům a roztřepeným konečkům.

V dnešním blogu se zaměříme na profesionální regenerační řadu Rigena Lifting od italské profesionální značky vlasové kosmetiky Dott.Solari Italy. Jedná se o regenerační péči s obsahem kyseliny Hyaluronové, která pomáhá řešit problémy s poškozenými vlasy, roztřepenými konečky a je také velmi vhodnou pro jemné či lámavé vlasy.

Mnoho žen trápí právě tyto problémy s poškozenými vlasy či roztřepenými konečky. Příčin může být opravdu hodně např.:

  • neprofesionální barvení či melírování vlasů

  • použití nevhodné péče (např. z drogerie..)

  • nežádoucí teplo z žehlení a fénování vlasů

  • sluníčko, slaná voda apod.

Samozřejmě přehled příčin může být daleko větší, ale toto jsou jedny z hlavních faktorů, proč k poškození vlasů dochází. V poslední době si spousta žen barví vlasy doma, neprofesionálními barvami zakoupenými v drogerii. Bohužel toto je největší nešvar, čím vlasy nejvíce trpí. Pokud tedy potřebujete dodat vašim vlasům opět zdravý vzhled, vitalitu a lesk, tak vám nyní dáme tip na novou řadu Rigena Lifting od od italské značky Dott.Solari. 



Jedná se o speciální regenerační péči na vlasy s obsahem kyseliny Hyaluronové, Kašmírem. Tato regenerační vlasová péče Rigena Lifting je určená k hluboké obnově vlasových vláken poškozených jak chemickým zásahem (barvení, melírování...) nebo mechanickou činností (fénování, žehlení...). Posiluje vlasy a dělá je odolnější. Tato péče je určena jak pro profesionální použití v kadeřnickém salonu, tak i pro maximální péči o vlasy v pohodlí domova.

Zde vám uvádíme jednoduchý popis všech 6-ti produktů, které tato profesionální řada nabízí. 

Rigena Lifting Shampoo - regenerační šampon s kyselinou Hyaluronovou pro hloubkovou regeneraci

Rekonstrukční šampon s kyselinou Hyaluronovou a Kašmírem pro hloubkovou regeneraci poškozených vlasů. Ideální pro oslabené, poškozené nebo chemicky narušené vlasy. Šampon zesiluje vlasové vlákno zevnitř. Vlasy jsou poté měkké, lesklé a silnější.

Rigena Intensive Lifting Mask - Regenerační MASKA s kyselinou Hyaluronovou pro hloubkovou regeneraci

EXTRA silná intenzivní a hluboce rekonstrukční maska s kyselinou Hyaluronovou a Kašmírem pro velmi silně poškozené a narušené vlasy. Maska opravuje vlasové vlákno zevnitř a pomáhá znovu získat sílu a pružnost vlasů. Dodává vlasům okamžitou péči a regeneraci, kterou na svých vlasech uvidíte ihned.

Rigena Lifting Conditioner - Regenerační kondicionér s kyselinou Hyaluronovou pro hloubkovou regeneraci

Regenerační kondicionér s kyselinou Hyaluronovou a Kašmírem pro hloubkovou regeneraci oslabených, poškozených nebo chemicky narušených vlasů. Účinně pomáhá rozplétat vlasy a zanechá je hebké na dotek. Pomáhá zacelovat rozdvojené konečky. Usnadňuje rozčesávání vlasů. 

Rigena Lifting Reconstructor - ultra regenerační 5-ti minutová péče s Keratinem a kyselinou Hyaluronovou. Okamžitá rychlá keratinová hluboce regenerační a hydratační péče s obsahem kyseliny Hyaluronové, keratinových a hedvábných proteinů, který okamžitě opravuje poškozené vlasy. Díky intenzivnímu působení dodává lesk a vrací vitalitu vlasům. Jedinečná koncepce pro maximální a okamžitou péči. Dvě zázračné ampule, které po vzájemném smíchání dodají vašim vlasům neuvěřitelnou regenerační péči. Vyživené a zregenerované vlasy již za 5 minut. 

R - POWER Rigena Lifting - hluboce vyplňující péče pro poškozené, křehké či suché vlasy nebo roztřepené konečky

Jedinečná regenerační hluboce vyplňující péče pro poškozené, křehké či suché vlasy nebo roztřepené konečky.

Speciální složení s obsahem kyseliny Hyaluronové a Glycolu pro maximální péči o vlasy. Jedinečná funkce tohoto přípravku se aktivuje při kontaktu s vodou, kdy vznikne lehká krémová emulze. Regenerační složky se okamžitě váží na vlasy a obnovují vlasové vlákno v poškozených oblastech. Díky nim jsou vlasy lesklejší, měkčí, hydratované a zároveň restrukturalizované. Je vhodný pro všechny typy vlasů, zejména pro chemicky poškozené vlasy. Regeneruje, dodává lesk a hedvábnost.

BOOSTER RIGENA LIFTING - okamžitý 3-funkční objemový stylingový sprej s vyplňovacím efektem pro vlasy s kyselinou Hyaluronovou a Kašmírem. Dodává objem, posiluje a vyplňuje strukturu vlasů a hydratuje na povrchu. Vlasy jsou poté hebké a hladké na dotek.'




Účinky:

hydratace suchých vlasů

zesílení vlasového vlákna

lesk a výživa

dodání hedvábnosti vlasům

chrání vlasy před kadeřením

dodává vitalitu vlasům

Složení:

keratinové složky

hedvábné proteiny

kyselina Hyaluronová

Kašmír

Typ vlasů:

suché vlasy, poškozené vlasy, roztřepené konečky, oslabené a jemné vlasy

Související produkty